zondag 3 januari 2010

Zumba

Zumba is dé oplossing wanneer u zeer snel wil afvallen (of afslanken) om een strak lijf te bekomen. U hoeft geen uren work-outoefeningen uit te voeren op de fitnesstoestellen in de gym. U verbrandt op een zeer korte tijd enorm veel calorieën door te dansen op swingende latinmuziek.

De doeltreffendheid van Zumba is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit onderzoek is gebleken dat u met Zumba tot wel 1000 calorieën per uur verbrandt. Er bestaat geen snellere manier om zoveel calorieën op zo een korte tijd te verbranden dan met Zumba Fitness!!! Het geheim van Zumba is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba-workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieën vanaf het moment dat u eraan begint.

Genieten en afvallen of afvallen op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! De uitvinder van Zumba, de Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft, een ware hype veroorzaakt in de fitnesswereld met Zumba Fitness. Iedereen kan deelnemen aan het Zumba-dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt terwijl je je uitleeft op het leuke salsaritme. Na enkele weken geniet je al van gewichtverlies en zie je al een absoluut resultaat met Zumba.


Met Zumba Fitness merk je niet dat je aan het sporten bent. Het is één groot dansfeest en je wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek. Zumba werkt verslavend en vraagt om meer. Eenmaal gestart met Zumba kan je niet meer stoppen. De herinneringen van je jeugdjaren op de dansvloer komen terug en met een brede glimlach geniet je terug van de heerlijke danslessen van Zumba.


Bron: www.zumba-fitness.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten