vrijdag 8 januari 2010

Afvallen met gel

Trimgel is de afslank sensatie uit Amerika, nu ook verkrijgbaar in Nederland en België.Het product TRIMGEL, een afslankgel, die gebaseerd is op onder andere de veelbesproken Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia gordonii en de absolute afslankhype uit Amerika van dit moment geraniumolie, zorgt ervoor dat onderhuidse vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nieuwe technologie

Geen capsules of tabletten. Klinisch onderzoek bewijst dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op de overtollige kilo's. De combinatie van zes unieke stoffen, verwerkt in een etherische gel, die ook nog eens 100% natuurlijk is, zorgt voor een enorme vetverbranding en het snel verdwijnen van uw hongergevoel. Daardoor verdwijnt ook de trek in dikmakende tussendoortjes en is minder eten een automatisch gevolg.

Afslanken zonder extra beweging, dát wil toch iedereen?

U brengt TRIMGEL direct aan op de bekende "probleemgebieden" waar het vet zich ophoopt: o.a. buik, bovenbenen en heupen. U slaapt, bent aan het werk of houdt vakantie: uw lichaam wordt de hele dag dóór getrimd zonder dat u het zelf in de gaten heeft.

Meer informatie op http://www.trimgel.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten