dinsdag 12 januari 2010

Gezond Gewicht Krijgen

Eten & Bewegen is de site voor voor hulp en tips over afvallen en gezond gewicht. Het bewust bezig zijn met eten en bewegen staat hierbij centraal. Een actieve lifestyle krijgen is erg belangrijk als je wilt afvallen of op een gezond gewicht wilt blijven. Op de site staan verschillende workouts, informatie en handige tips over afvallen of op gezond gewicht blijven.


Dagelijkse energie verbruik en gezond gewicht
Energie heb je in het dagelijksleven nodig voor onder andere ademhalen, de bloedsomloop opgang houden, voor het verteren van je eten, op temperatuur te blijven en om te bewegen. Dit allen te samen is je metabolisme of wordt ook wel stofwisseling genoemd. Hoeveel energie je verbruikt is per persoon verschillend. Het hangt af van je leeftijd, of je wel of niet veel beweegt en of je een man of vrouw bent. Overgewicht onstaat door het langdurig meer energie opnemen dan dat je verbruikt. Het te veel aan energie wordt dan in het lichaam opgeslagen als vet.


Met de informatie en tips op de website van gewicht -verliezen.nl gaat afvallen en op een gezond gewicht blijven zeker lukken. Ga de strijd met overgewicht aan en onthoud dat de volhouder altijd wint bij het afvallen!

Bron: www.gewicht-verliezen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten