vrijdag 8 januari 2010

Trimgel

Het product TRIMGEL SLIM 3-D, een afslankgel, die gebaseerd is op onder andere de veelbesproken Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia gordonii en de absolute afslankhype uit Amerika van dit moment Geraniumolie, zorgt ervoor dat onderhuidse vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Geen capsules of tabletten.

Klinisch onderzoek heeft bewezen dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op de overtollige kilo's. De combinatie van zes unieke stoffen, verwerkt in een etherische afslankgel, die ook nog eens 100% natuurlijk is, zorgt voor een gigantische vetverbranding en uw hongergevoel verdwijnt snel. Daardoor verdwijnt ook de trek in dikmakende tussendoortjes en is minder eten een automatisch gevolg.

TRIMGEL SLIM 3-D zorgt ervoor dat enorm veel afvalstoffen uw lichaam snel willen verlaten. Drink daarom tenminste twee liter water per dag, zodat de vrijgekomen afvalstoffen uw lichaam ook snel kĂșnnen verlaten. Doet u dit niet, dan kunt u last krijgen van hoofdpijn, omdat er niet voldoende ontgifting van het lichaam plaatsvindt. Dit vertraagt tevens het afslankproces.

Bron: www.trimgel-trimcaps.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten