zondag 3 januari 2010

Informatie over Acupunctuur

Iets anders dat je veel terug vindt als je gaat zoeken naar informatie over afslanken met acupunctuur is dat de spijsvertering wordt beïnvloed. Deze wordt aangewakkerd, waardoor er meer calorieën zouden worden verbrand. Ook wordt er regelmatig gesproken over de invloed van modern voedsel dat suikerrijk en vetrijk is. Dit is niet goed voor je lijf en zou ervoor zorgen dat je uit balans raakt.

Wij geloven niet in wondermiddelen. Acupunctuur is dan ook geen wondermiddel. Dat betekent niet dat we denken dat het niet werkt. Maar zoals met alles in het leven zul je moeten werken voor wat je wilt. Als je wilt afvallen zul je voeding en beweging moeten aanpassen. Acupunctuur kan een hulpmiddel zijn, maar niet het hoofdmiddel. Er is geen magische pil die je kunt slikken om van je gewichtproblemen af te komen, ook al zie je er nog zoveel advertenties voor.

Hier is waar het op neerkomt. Afvallen is een kwestie van je lichaam in de juiste toestand te brengen. Dat is het hele eieren eten (en ja, eieren eten zul je nog een hoop doen. Als je spiermassa opbouwt, eiwitrijke voeding eet, afblijft van koolhydraten en jezelf in de hand houdt, dan verlies je gewicht. Zo simpel is het.


Als acupunctuur jou helpt om jezelf in de hand te houden, met eetbuien of honger naar zoet spul, dan gebruik het. Als een pleister je helpt, of een bepaalde gelukssok, gebruik het. Maar verwacht niet dat al je gewichtsproblemen gaan verdwijnen omdat je naaldjes in je oor/been/voet/ergens anders krijgt. Waarschijnlijk zal een goede acupuncturist je zelf ook vertellen dat het een onderdeel is van de formule, niet de definitieve tover oplossing die iedereen graag wilt ontdekken.

Bron: afvallenmetacupunctuur.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten