zondag 3 januari 2010

Voordelen van acupunctuur

Een ander voordeel van acupunctuur is dat het je neiging naar zoet voedsel kan onderdrukken. Door je eetpatroon te veranderen is afslanken met acupunctuur dan wel een realistische mogelijkheid. Een groot probleem van onze huidige maatschappij is dat we veel te veel zoet spul eten.

Als je door acupunctuur minder zin krijgt in brood, pasta, aardappelen, koekjes, deegwaren en andere rommel (sorry dat we het zo noemen, maar als je wilt afvallen is het wel zo), dan is het een geweldige oplossing. Je zult alleen moeten kijken hoe het voor jou werkt. De ervaringen die mensen hebben zijn heel anders. De een zegt dat zijn acupunctuur hem ontzettend heeft geholpen, de ander zegt dat het nauwelijks effect heeft.

Let alleen op dat je het niet te gek maakt met eten. Er zijn acupunctuur dieten bekend waarbij er alleen yoghurt en thee overdag kan worden gegeten. Dat is leuk, maar het aantal calorieën is nihil en zorgt voor ongunstige omstandigheden.

Als je lichaam te lang zonder genoeg calorieën komt te zitten ga je in de honger/opslag modus. We zijn perfecte machines, alleen zijn we gebouwd voor omstandigheden van 40.000 jaar geleden. Toen we nog in grotten woonden jaagden we nog en hadden we dagelijks eiwitrijk voedsel en vetrijk voedsel. Nu hebben we met name koolhydraatrijk voedsel, dat we niet geweldig kunnen verteren. Afslanken met acupunctuur richt zich gedeeltelijk op dit probleem door je zin op zoete producten te onderdrukken.


Als je een acupuncturist vindt die een eiwitrijk dieet voorschrijft heb je waarschijnlijk een geweldige combinatie. Je onderdrukt je honger en je werkt tegelijkertijd aan je spiermassa. Je hoeft dan niet de Hulk te worden, maar door spiermassa op te bouwen zorg je ervoor dat je de hele dag door afvalt. Spieren vreten tenslotte energie en dus calorieën.

Bron: afvallenmetacupunctuur.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten