zondag 3 januari 2010

Acupunctuur Dieet

Over het algemeen zul je een dieet voorgeschreven gekregen als je wilt gaan afslanken met acupunctuur. Het meest gebruikte dieet is overdag geen koolhydraten. Wij zijn persoonlijke voorstanders van koolhydraat arme voeding om af te vallen, dus hier kunnen we alleen maar achter staan. Het enige probleem is dat de voeding die wordt voorgeschreven zeer calorie arm is, waardoor het lichaam in een honger toestand terecht komt. Als dit gebeurt wordt het waarschijnlijker dat je spiermassa verliest en dat er een jojo effect optreedt na de behandelingen.

Nou kan het misschien zo zijn dat je met acupunctuur van je honger afkomt, maar als mensen zijn we er niet op gemaakt om lange tijd zonder veel voedsel te zitten. Als dit namelijk gebeurt zal er vet worden verbrand, maar ook spiermassa. Waar heb je tenslotte energievretende spieren voor nodig als je de hele dag op voedsel zit te wachten?

Het probleem is dan ook moeilijk te zien. De kilo’s kunnen er dan wel vanaf vliegen, maar waar bestaan die kilo’s uit? Zijn het kilo’s vocht? Dat is vaak in het begin zo. Mensen die met een dieet beginnen raken vaak een paar kilo kwijt, gaan door het dolle heen en blijven vervolgens vasthangen. Ze zijn hun vochtreserves kwijt en begrijpen niet dat het dan pas begint.


Zijn het kilo’s spiermassa? Op dat moment kom je ook op een punt van verminderde meeropbrengst. Je zult honger gaan krijgen en de neiging om te eten. Misschien onderdrukt acupunctuur deze neiging, maar tenzij je van plan bent de rest van je leven met naaldjes bezig te zijn is een andere methode misschien makkelijker werkbaar.

De waarschuwingen die je van je lichaam krijgt, krijg je niet voor niks. Let dan ook op met behandelingen die zogenaamde gevoelens van je lichaam onderdrukken. We zijn super geavanceerde machines die van nature perfect staan afgesteld. Zodra je daarmee gaat spelen door dingen te onderdrukken ga je tegen je natuur in.

Bron: afvallenmetacupunctuur.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten