woensdag 6 januari 2010

Afvallen met geluidsgolven

Er is een nieuwe spectaculaire manier van afvallen mogelijk geworden. Het lichaamsvet verdwijnt net als bij een liposuctie of liposculptuur, maar de klant behoeft niet onder narcose en wordt niet geopereerd. Het klinkt als een wondermethode. Het is te hopen dat het dit ook is….

Ultra Shape, zoals de methode met ultrageluid heet, werkt op vergelijkbare wijze als een niersteenvergruizer. De klant geeft aan op welke plaatsen hij of zij vet kwijt wil.

Daarna wordt er op die plekken een apparaat in werking gezet dat ultrasoon geluid afgeeft. Die geluidsgolven maken vervolgens de onderhuidse vetbolletjes kapot. Die kapotgemaakte bolletjes, wel tot anderhalve liter per behandeling, verdwijnen via lever en de urinewegen op de natuurlijke manier.

De hoeveelheid ’weggezongen vet’ maakt gemiddeld zo’n zeven centimeter verschil in de omvang van de patiĆ«nt. Op de plaats waar het apparaat zijn werk heeft gedaan, komt het vet niet opnieuw terug. Het is pijnloos opgelost.

De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft tot dusverre geen negatieve berichten of klachten van klanten over de afslankmethode binnengekregen.
De ultrasonore vetverwijdering mag alleen door een arts worden uitgevoerd.


Wie weet waar in Nederland deze behandeling wordt uitgevoerd? Laat het me (en alle bezoekers van mijn weblog) weten. Ik ben reuze benieuwd!!

Bron: De Telegraaf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten