dinsdag 22 december 2009

Dieeten | Tips

Sonja Bakker
Op dit moment is het Sonja Bakker dieet het populairste dieet van Nederland. Het Sonja Bakker dieet is een unieke methode waarbij je van alles mag eten, geen calorie├źn of punten hoeft te tellen en toch afvalt. De kracht zit vooral in de variatie en de hoeveelheden. Het resultaat is verbluffend, blijvend en daardoor bijzonder motiverend!

South Beach
Volgens Agatston (de Amerikaanse cardioloog die het heeft bedacht) is het South Beach Dieet geen dieet, maar een manier van leven die ervoor zorgt dat mensen hun overtollig gewicht blijvend kwijtraken. De principes van het south beach dieet zijn: weinig verzadigd vet en de goede koolhydraten.


Weight Watchers
Het dieetprogramma wordt in groepsverband gevolgd waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen. Het dieet bestaat uit een soort puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een bepaald aantal punten bevat. Bij deze methode gaat het afvallen langzaam en gestaag, maar op de lange termijn is gewichtsafname bijna gegarandeerd, en zolang het dieet gevolgd wordt min of meer blijvend.

1 opmerking: