dinsdag 22 december 2009

Afvallen zonder dieet

Wilt u snel en effectief afvallen zonder Dieet? Wilt u afvallen maar wel blijven zoals u gewend bent? Wilt u alleen van uw buik of heupen afvallen? Dan bent u op het juiste adres. Via deze website kunt u snel en effectief afvallen zonder moeite. Voor dat wij verder gaan leggen wij nogmaals uit waarom het beter is om te gaan afvallen zonder dieet.

Nadeel van een streng dieet.
Helaas is het meestal erg moeilijk om een streng dieet te volgen. En zodra men toch een streng dieet volgt, is het moeilijk om nadat u bent afgevallen na het dieet gezond te blijven eten. Veel mensen vervallen na een streng dieet direct weer in de verleiding om weer meer en ongezond te eten dan voorheen. Dit heeft als gevolg dat u uiteindelijk nog dikker zal worden dan u was voordat u het dieet begon. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat veel mensen liever willen afvallen zonder dieet.

Nadeel van minder eten
Om steeds te blijven afvallen zult u hierdoor steeds minder moeten gaan eten en dat is slecht! Wanneer het streefgewicht eenmaal is bereikt, is de kans groot dat u weer ongezond gaat eten, waardoor het na enkele weken al weer nodig is om opnieuw een dieet te volgen. Vervalt u in uw oude eetpatroon dan zult u zelfs dikker worden dan voorheen.


Uw lichaam is namelijk niet meer gewend om veel eten binnen te krijgen en de vele calorieën worden door uw lichaam omgezet in vet met als gevolg dat u dikker wordt. En dan hebben we het nog niet gehad over de frustraties die minder eten tot gevolg hebben. Door de frustraties van het niet gewoon kunnen eten gaat u juist meer eten. En als u eenmaal begint dan eet u echt alles op wat binnen handbereik is. Bovendien verliest u door het diëten ook waardevolle spierweefsel die nodig zijn om langdurig slank te blijven.

U kunt gelukkig snel afvallen zonder dieet. Indien u direct wilt afvallen zonder dieet, raden wij u aan om naar onze homepage te gaan. Ook u kunt effectief afvallen zonder dieet!

Bron: www.supersnel-afvallen.nl

1 opmerking: