zondag 27 december 2009

Afvallen met acupunctuur | Afslanken door acupunctuur

In de strijd tegen het overgewicht en om meer energie te verbranden, zul je merken dat acupunctuur net datgene is wat je nodig hebt. Het helpt je jouw onbedwingbare trek naar vet en zoetigheden te bedwingen, het verhoogt je energie en het verbetert je stofwisseling. Dit alles zal jouw wilskracht vergroten om door te zetten en te slagen in jouw strijd tegen de kilos.

Het afslanken door middel van acupunctuur neemt wel enige tijd in beslag. Ben jij meer geïnteresseerd in snel afvallen dan is een natuurlijke koolhydraten blokker een goede optie. Een acupunctuur behandeling kan overigens goed worden gecombineerd met een NATUURLIJKE koolhydraten blokker.

Acupunctuur wordt steeds populairder

Hier in het Westen kennen we acupunctuur slecht van de laatste jaren. In het Oosten echter wordt deze geneeskunde al eeuwenlang gebruikt. Het is zelfs één van de belangrijkste onderdelen van de traditionele Chinese geneeskunde. Met name in China, Vietnam en Japan wordt het door miljoenen mensen met succes gebruikt. De laatste decennia heeft ook het Westen acupunctuur ontdekt. Acupunctuur heeft als uitgangspunt dat lichaam, geest en omgeving met elkaar verbonden zijn in geval van ziekte en gezondheid. Acupunctuur is een "additieve" geneeskunde. Samen met homeopathie is acupunctuur de meest geaccepteerde vorm van deze geneeskunde. Steeds meer mensen gebruiken acupunctuur om van hun klachten, zoals overgewicht, af te komen. Dit gebeurt vooral in Amerika, Duitsland, Zweden en Frankrijk. Ook in ons land ontdekken steeds meer dat acupunctuur een grote bijdrage kan leveren aan de het verliezen van gewicht.


Bron: www.acupunctuur-afvallen.nl

1 opmerking: