zondag 27 december 2009

Afvallen met shakes | Afslanken door dieet shakes

Indien het badpakseizoen aanbreekt of rond de tijd van het nieuwe jaar dan is afvallen volstrekt gewoon. Er zijn erg veel dieten te koop in de winkel voor mensen die een paar kilo gaan afvallen. Het nuttigen van dieet shakes voor het afvallen is de meest simpele methode wanneer je een drukke levensstijl hebt. Alle benodigde voedingswaarden die normaal zitten in je alledaagse maaltijd zitten ook in dieet shakes en je kan nu afvallen zonder geringe dingen te willen regelen. Volg de hieronder beschreven tips om dieet shakes in je alledaagse patroon op te nemen.


Meerdere soorten dieet shakes zijn er te koop onderzoek dit.Er zijn voldoende alternatieven die je in de winkel of via het internet kan kopen maar een van de meest bekende merken is Slimfast.

Stap 2: Een reeks verscheidene merken moet je proberen. Het werkt alleen indien je dieet shakes die je lekker vind verbruikt als je dieet shakes gaat gebruiken. Als ze niet lekker proeven de dieet shakes en je moet jezelf dwingen om ze te drinken dan volg je het dieet niet lang.

Stap 3: Bepaal of je een of twee keer per dag je dieet shakes moet gaan nuttigen. De meeste programmas zijn gebaseerd op het nemen van dieet shakes in de ochtend en voor de lunch, echter je kan natuurlijk eveneens echter een maaltijd vervangen met dieet shakes.

Stap 4: Als je smorgens bijvoorbeeld regelmatig je ontbijt overslaat is het wijselijk om die maaltijd te vervangen met dieet shakes. Mensen die smorgens eten vallen meer af en zijn niet zo geneigd om teveel te eten gedurende de rest van de dag is uit studies gebleken.

Stap 5: Je snacks en andere maaltijden moet je van te voren voorbereiden. Dieet shakes ondersteunen puur als je andere voeding gebalanceerd en gezond is. Het nuttigen van vers fruit en groenten, mager vlees, en volkoren granen daar moet je je aandacht op richten. Voor halverwege de morgen is fruit een goede snack om bij de hand te hebben.


Je progressie moet je volgen door ook je gewicht maar ook je afmetingen te meten. Ga je sporten en dieet shakes nuttigen dan zal je merken dat je overdreven snel zal afvallen. Van je meerdere lichaamsdelen zoals je taille, heupen en dijen moet je de maten opnemen om te zien wat je progressie is.

Bron: www.bcmdieet.nl

1 opmerking: